ARTCONNECTA R T C O N N E C T  | kunst huren of kunst kopen    


Artconnect is een onderdeel van Spanjers fotografie.


Kunst kopen

Bij Artconnect kunt u kunst huren of kopen. Deze prijs is vaak lager dan die van vergelijkbare werken bij traditionele galerieën en kunstuitlenen. Dit prijsverschil is mogelijk doordat wij de kunstwerken gemaakt hebben en het onze eigendommen zijn.

Betaling kan ineens of in rentevrije in termijnen

Naast betaling ineens, kunt u kiezen voor 10% aanbetaling en de resterende koopsom betaald u in 8 rentevrije kwartaaltermijnen van 12,5%. Na ontvangst van de laatste termijn is het kunstwerk uw eigendom.


Rekenvoorbeeld


U koopt een kunstwerk van                        :            €. 1.000,00

U betaalt slechts 10% aan                           :             -      100,00

U betaalt 8 kwartaaltermijnen van            :            -      112,50

Na twee jaar is dan het werk uw eigendom.

Kunst huren voor bedrijven

Het is mogelijk om voor het gemak te gaan door uw bedrijf door ons te laten inrichten met kunst. U wordt persoonlijk begeleid door een van ons. Deze service is vrijblijvend en kosteloos Advies en transport zijn inbegrepen. Ook is een jaarlijkse wisseling inbegrepen waardoor uw kunstcollectie eigentijds en inspirerend blijft. U sluit dan een

Artconnect-pakket bij ons af en het wordt geregeld. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het aantal kunstwerken. De minimale huurperiode in deze bedrijven variant is 12 maanden.


Kunstenaars


Lenie Spanjers

De schilderijen zijn overwegend lichte, monumentale, wit transparant, met hier en daar wat kleuraccenten. De lijn voering is belangrijk. Deze is puur en ongedwongen, impulsief en gevoelig, een soort schriftuur. De schilderijen worden nooit ingelijst, omdat ze dat te veel inkadert. De uitstraling gaat ver buiten het afgebeelde. De schilderijen bepalen daardoor de sfeer en de ruimte waarin ze hangen. Het verfoppervlak van de schilderijen is soms heel wisselend van karakter: glad wisselt af met pasteus en glanzend met mat. Er zitten allerlei nuances in. Uit de witte massa duiken lijnen en vlakken op. Grillig en donker van toon, soms een heldere kleurtoets,


In haar werk verwerk ze haar persoonlijke ervaringen en emoties. Voor de toeschouwer vind zij  dit persoonlijke niet relevant, omdat iedereen die zich met haar schilderijen wit verbinden, zijn eigen ervaringen daaraan koppelt en dat wit zij.Janine Spanjers

Zij laat in haar schilderijen een dialoog laten zien, tussen fotografie, kleur, vorm

 en textuur van diverse elementen. Haar schilderijen ontstaan uit verschillende lagen,  met als basis fotografie. Door de verschillende lagen, van onder andere verfmaterialen,  bladzilver of bladgoud vervaagd  de foto en krijgt het schilderij een structuur.  Vorm, kleur, ritme en contrast speelt een belangrijke rol. Ieder schilderij is uniek en  moet als het ware herboren worden. 

Wanneer zij begint aan een schilderij probeer ze zich  niet vast te houden aan een

bepaald idee, maar werk zij gevoelsmatig. Zij zoekt in haar werk naar een evenwicht te  tussen de staten van chaos en  orde en harmonie en rust, eenvoud zorgt voor het gene wat je niet kan weglaten. De teksten die zij in haar schilderijen zet, zijn gedachtes en herinneringen, maar  blijven bewust onleesbaar, dit om de kijker niet te beïnvloeden.Nicole Spanjers

Nicole Spanjers begon in 1984 een studie aan de Koninklijke Academie voor

Beeldende Kunsten  te Den haag.

In 1989 studeerde zij cum laude af in de richting Monumentaal Dessin ontwerpen.

Naast de uit textiel vervaardigde 'Unica's' richt Nicole zich op gemengde

techniek op doek.


In de monumentale schilderijen zoekt Nicole naar een evenwicht tussen 

de contrasten, trachtend deze uit te buiten zowel in kleurgebruik en in materiaalgebruik. 'De uitdaging is om o.a. zachte textiele materialen zodanig te verwerken dat het een andere uitstraling krijgt'.

Door de opbouw van de verschillende lagen van het materiaal ontstaat structuur kleur en vorm.


De abstracte moderne schilderijen ademen een sfeer van vergankelijkheid en laten sporen zien van geschiedenis en oude culturen.

De toeschouwer wordt heel even in verwarring gebracht....  

         


  

Heeft u belangstelling neemt u dan gerust contact met ons op.


info@artconnect.nl

Tel: 0031 616596360